banner

Aaristos prolongeert erkenningen


Loodgieter en CV installateur, Aaristos Energieadvies & Installaties heeft haar status als erkend installatiebedrijf ook dit jaar weer weten door te zetten.

Waterpompen behoren ook tot de specialismen van Aaristos.

Aaristos heeft de erkenningen verkregen via InstallQ, de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. De installateur houdt zich naast duurzame oplossingen dagelijks bezig met watertechnische,- gastechnische,- verwarmings,- en rioleringsinstallaties. Als één van de weinige installateurs in de wijde omtrek van Oirschot heeft Aaristos de erkenning in ontvangst genomen voor deze vier deelgebieden. Het installatiebedrijf heeft daarmee een stevige plek verworven in QBISnl, het kwaliteitregister dat mede op verzoek van de overheid is opgericht. Mede-eigenaar Arthur Klompers: “We zien hiermee onze kwaliteitsstandaard bevestigd. En daar zijn we trots op. We kijken graag vooruit, maar dit is een mooi moment om heel even bij stil te staan.”

Aaristos is gespecialiseerd in duurzame installatietechniek van onder andere uw CV-ketel, de moderne warmtepompen tot en met het ontwerpen van uw complete badkamer.