banner

Zwangerschapsmassage in Oisterwijk


Massage is een eeuwenoude manuele techniek, die in alle culturen in vele diverse vormen toegepast wordt.

Bij Praktijk Prevente aan de Moergestelseweg 36 in Oisterwijk passen ze het zowel preventief als therapeutisch toe. ‘We ondersteunen de eenheid van lichaam en geest en het zelf-genezend vermogen. Wij willen bijdragen dat massage een cultuurgoed zal worden,’ aldus Jacqueline Hopstaken. Bij Prevente hebben ze dan ook een hele mooie slogan: ‘Je moet je lichaam verwennen, anders heeft je ziel geen zin erin te wonen.’

Zwangerschap

Het team van Prevente in Oisterwijk.

Speciaal ook tijdens de zwangerschap, kunnen vrouwen ondersteund worden middels een massage. En is uw kind geboren, dan kunt u samen met uw baby naar Prevente toe voor een massage.

Het gespecialiseerd team van behandelaren is 7 dagen per week beschikbaar. De diversiteit en specialisaties maakt dat het team vele mogelijke behandelkeuzes kent en behandeling op maat kan bieden.

Voor het maken van een afspraak, of voor meer informatie, kunt u bellen met Jacqueline via 06-51235677, een mail sturen naar info@praktijkprevente.nl of de website www.praktijkprevente.nl bezoeken.

De therapeutische behandelingen kunnen eventueel gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar, als u aanvullend verzekerd bent.