ondernemers

Win een fles champagne met vuurwerkrommel in Oisterwijk


Het was een mooie en overwegend rustige jaarwisseling, en zo te zien hebben velen in Oisterwijk genoten van het vuurwerk. Meerdere inwoners ergeren zich echter ook aan het afval dat is blijven liggen.

Hier en daar liggen bij elkaar geveegde hopen, die niet in de vuilnisbak terecht zijn gekomen, en er zijn ook plekken waar het afval los over straat verspreid ligt. En spelende kinderen moeten het vuurwerkafval van hun speeltoestel vegen, voordat ze weer fijn kunnen buitenspelen. ‘Niet zoals het hoort’, zo krijgt onze redactie van meerdere inwoners te horen; de foto’s hieronder bevestigen die boodschap.

Winnen!

Doe je mee? Pak een veger en gooi het afval in de afvalcontainer. Maak daarvan een leuke foto. Mail die naar mail@oisterwijknieuws.nl en maak kans op een fles champagne!

 

Vuurwerkafval in de wijk Westend (Foto: Joost van den Berg)

Vuurwerkafval in de wijk Pannenschuur (Foto: Machiel Hulsbosch)