ondernemers

Wie wordt de nieuwe prins van de Zotte Mulders?


Zaterdag 4 januari Prinsenbal c.v. De Zotte Mulders. Vele bevriende carnavalsverenigingen zullen deze avond naar Wijkcentrum De Waterhoef komen om afscheid te nemen van Prins Dorus en om getuige te zijn van de bekendmaking van de nieuwe prins.

De Zotte Mulders (foto: Masja Vlaminckx)

Komt Prins Dorus voor het 2 e jaar terug, nu hij net vader is geworden? Of komt er een nieuwe Prins? Kom op tijd want om 19.45/20.00 uur start de avond met ontvangst van Jeugprinses Lana uit Döllekesgat met haar jeugdraad.
Verder zijn uitgenodigd De Dors(t)vlegels uit Moergestel,  De Struivenweners uit Haaren en natuurlijk Stg. Döllekesgat met Prins John met zijn volledige raad van 11 en de orkesten FC N.O.T.T. en Heure Zien en Zwège.

De avond wordt begeleid door DJ Vortex en een verrassingsoptreden na bekendmaking van de nieuwe prins. Kom allen zaterdag 4 januari naar Wijkcentrum De Waterhoef voor een geweldig carnavalsfeest en om live mee te maken wie de prins wordt van 2020 van c.v. De Zotte Mulders!