banner

Vrachtwagen ramt boom op N65 bij Oisterwijk


Op de N65 bij Oisterwijk, tussen de afslag Oisterwijk en Berkel-Enschot, heeft een vrachtwagen op een haar na een huis gemist. Het gevaarte kwam donderdag om 10.45 uur tot stilstand tegen een boom voor het huis.

De vrachtwagen is van de weg geraakt, ramde een boom die flink beschadigde, schoof over het fietspad, en kwam bij een volgende boom tot stilstand, net voor de gevel van het huis. De schade is enorm. Er reden geen fietsers, ook dat was een geluk bij een ongeluk.

Hoe het met de chauffeur gaat is niet bekend. Ambulancepersoneel heeft zich over hem ontfermd.

De boom heeft het huis beschermd (Foto: Toby de Kort).

De vrachtwagen ramde eerst de linkse boom, duidelijk te zien is de schade aan boom en vrachtwagen (Foto: Toby de Kort).