banner

Vogelexcursie met IVN Oisterwijk


Het is al een traditie: de eerste IVN publiekswandeling in het nieuwe jaar.Zondag 26 januari 2020 is het weer zo ver.

Een Aalscholver (Foto: Jan Wolfs)

De wandeling wordt begeleid door ervaren natuurgidsen van het IVN. Samen kunt u genieten van de mooie natuur zo kort bij huis. Met een beetje geluk zitten er veel watervogels op de plassen. De gidsen halen ze voor de geïnteresseerden dichterbij met een telescoop. Met het weer moet je altijd geluk hebben, maar een ding is zeker: u ziet altijd leuke dingen, ook als de weergoden wat minder gunstig gestemd zijn.

De groep verzamelt om 10.00 uur op de hoek Heusdensebaan / Haarensebaan, achter autohandel Vugts, Rijksweg 5 te Biezenmortel. Op deze plek zal om 12.00 – 12.30 uur ook de snert worden geserveerd.