banner

Ton Jozen Erelid Trinitas Oisterwijk


Tijdens een gezellige nieuwjaarsreceptie werden enkele leden van Trinitas Oisterwijk in het zonnetje gezet.

Rick Heijstee, Ton Jozen, Stephan van Sante en René de Jong

Voorzitter Marc Damen keek terug en uitte zijn dankbaarheid voor al het werk dat in 2019 werd verricht. Na de fusie is vv Trinitas-Oisterwijk uitgegroeid tot een voetbalvereniging met 1297 leden! In de vooruitblik staat de bouw van het nieuwe clubhuis. Ook het technische en vrijwilligersbeleid zullen worden vormgegeven. Als kers op de taart werd een wedstrijd voor een nieuw clublied aangekondigd. ‘Ik schenk de winnaar van de clubliedwedstrijd 1000 euro,’ zei hij. Proostend onder het genot van een glas champagne werd 2020 ingeluid.

Ton Willems las een door Dirk Bakkeren persoonlijk geschreven speech aan Stephan van Sante, René de Jong en Rick Heijstee voor. Alle drie ontvingen daarna een oorkonde, een vv Trinitas-Oisterwijk boeket, én werden benoemd tot Lid van Verdienste. Dit als blijk van waardering voor hun jarenlange inzet en blijvende bijdrage aan de fusieclub.

Erelid

Ton Jozen vanaf nu erelid van vv Trinitas Oisterwijk.

Vervolgens nam Collin Goedhart het woord. Geïnspireerd door een gesprek dat hij voerde met Rien Groenland speechte hij voor Ton Jozen. Ton’s tomeloze en oplossingsgerichte inzet als bestuurslid voor het amateurvoetbal in Oisterwijk en zijn blijvende bijdrage aan de fusieclub staan voor eeuwig vermeld op de oorkonde die hij ontving als Erelid van vv Trinitas-Oisterwijk. Ook Marije Jozen, de vrouw van Ton Jozen, werd gelijktijdig in de bloemetjes gezet voor haar jarenlange steun.

Ten slotte nam Ton het woord. Hij is 50 jaar actief in het amateurvoetbal in Oisterwijk en dan met name bij de RKSV Oisterwijk. Ton heeft deelgenomen aan twee eerdere fusiebesprekingen en zoals hij zegt: ‘Driemaal is scheepsrecht’.