banner

Taxandria Triathlon klaar voor het nieuwe seizoen


Taxandria Triathlon is bijna een jaar geleden opgericht onder Taxandria Atletiek.

Leden van Taxandra Triathlon tijdens de Nieuwjaarsduik

Inmiddels gegroeid naar ruim 40 leden uit Oisterwijk en omgeving met een professionele open water zwemtrainster, krachttrainingsfaciliteiten en officiƫle divisie-wedstrijdteams. Op nieuwjaarsdag bood Streekpark Klein Oisterwijk de ideale locatie om de nieuwe clubkleding te testen, elkaar te ontmoeten en nieuwe voornemens voor 2020 te delen.

Zo’n 10 leden deden mee aan de nieuwjaarsduik in hun gesponsorde trisuit- clubkleding. Een aantal van hen had de afgelopen weken zelfs in koude getraind onder begeleiding van zwemtrainster Wendy Dorrestijn. De jongens en meiden, dames en heren van Taxandria Triathlon ga je komend jaar in de frisse, turquoise clubkleuren terugzien tijdens trainingen in zwembad Den Donk of de atletiekbaan van Sportpark Gemullenhoeken en op (regionale) wedstrijden zoals bijvoorbeeld de Taxandria nieuwjaarscross op 11 januari en op triathlons als Het Groene Woud in Oirschot, D’n Bikse in Hilvarenbeek en Rosmalen.