banner

Succesvolle expositie Fomo Fotogroep Oisterwijk in Tiliander


Vorig weekend was er een fototentoonstelling van fotogroep Fomo in Tiliander. Er werden meer dan 100 foto’s gepresenteerd door 30 leden.

door Karina Aminova

Succesvolle tentoonstelling door Fomo Fotogroep (Foto: Karina Aminova)

Het was heel sfeervol. Weekend, Tiliander, een donkere zaal, tentoonstelling, spotlights, en zacht pratende mensen: “Oh, dat is mooi!”, “Kijk naar deze lijnen”, “Wat een uitstekende kleuren”, “Wow, dat wil ik thuis hebben”, “Wat een prachtig portret”. En het was inderdaad een hele leuke tentoonstelling met meerdere fotostijlen. Er waren foto’s van documentaire- en landschapstijlen en portretten. Iedereen mocht vinden wat hij of zij zelf mooi vond.

Bovendien, had je een kans om het beste fotokunstwerk te winnen als je jouw mening deelde met de Fomo fotogroep. Alles wat je moest doen was, de drie beste foto’s volgens jou opschrijven op hetformulier. Als één van jouw keuzes de meest leuk gevonden foto’s was, dan had je een kans om dit te winnen. Dan ontvang je deze foto thuis.

Aandachtig kijken de bezoekers hun ogen uit (Foto: Karina Aminova).

Dus als je er was, dan veel geluk om het kunstwerk te winnen. Als je er niet geweest bent, houd dan de webpagina van Fomo fotogroep in de gaten voor de volgende fototentoonstelling.

En wie weet, misschien heb jij ook wel een talent om spannende dingen of momenten te “vangen” met jouw fotocamera. Word dan lid van Fomo fotogroep en misschien kan iemand jouw fotokunstwerk een volgende keer winnen.

Karina

Karina Aminova groeide op in Letland. Voor haar opleiding kwam ze naar Nederland en vond ze in Oisterwijk haar ware liefde. Ze is hard bezig om Nederlands te leren spreken, begrijpen én schrijven.

Zie ook onderstaande film van Oisterwijk in Beeld: