banner

Stijn Oosterling te gast bij De Inloop Oisterwijk


Op 27 januari vertelt Stijn u over zijn inspirerende en zeer intens beleefde pelgrimages naar de drie grote katholieke bedevaartsoorden tijdens de Cultuur & Beleef bijeenkomst in huiskamer De Inloop. Hij wandelde van Tilburg naar Jeruzalem. Van Tilburg naar Jeruzalem? Ja, hij heeft het echt gedaan! Bovendien liep hij samen met een vriendin naar Santiago De Compostella én vertrekt hij binnenkort voor een voettocht naar Rome.

Het waarom

Stijn Oosterling op pad.

Stijn, 57 jaar, werkt momenteel als gevangenis pastor. Hij loopt het liefst alleen, zodat hij vooral ook de tocht naar binnen kan maken, zichzelf ontmoeten, ervaring met het geloof verdiepen, maar het is ook de zucht naar avontuur en even thuis weg. Het bracht hem een intensieve godservaring, met als gevolg een aantal jaren daarna, rust, geloof en aanvaarding dat het leven is zoals het is. Een bredere blik op de rest van de wereld. Hij kon zijn horizon verbreden.

Wilt U een klein stukje met hem mee op reis? Aan de hand van foto’s vertelt hij op 27 januari graag over zijn ervaringen. De middag begint om 14.30 uur en eindigt rond 16.00 uur. U hoeft vooraf niet te reserveren. De vrijwilligers van huiskamer De Inloop ontvangen u graag aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk. De kosten bedragen 2 euro.