banner

Sauwel in Oisterwijks Döllekesgat


Vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari om 19.45 uur vindt het Sauwel- en Galaweekeind plaats in Tiliander Oisterwijk. De plaatselijke tonpraoters hebben hun verhalen bijna klaar en staan garant voor een avondje lachen, gieren en brullen.

Sauwelaars

Heerlijke sfeer bij de Sauwel en Gala in Oisterwijks Döllekesgat. (Foto: Masja Vlaminckx)

Dit jaar staan er vijf sauwelaars in de ton. Uiteraard zijn oude bekenden Gradje (Dick Groenland) en Kee Krul (Karin van Zandbeek) van de partij. Daarnaast zullen Gonnie Geutjes (Huub van den Boogaard) en Stef van Sus van Wout Ome (Stef Habraken) alweer voor de derde keer hun opwachting maken. Alex van Assouw uit Haaren staat voor de tweede keer in de ton als ‘D’n ouwe Sander’.

Beide avonden starten om 19.45 uur. Op de carnavaleske vrijdagavond vraagt de sauwel- en galacommissie iedereen om verkleed te komen. Voor de gala-avond op zaterdag is de dresscode black tie. Vrijdag zorgen Tommy Santo en Chiem voor een spetterende afterparty. De zaterdagavond wordt afgesloten door DJ Bart en Chiem.