banner

Prins Motto, de nieuw prins van De Zotte Mulders 2020!


Zoals gebruikelijk bij De Zotte Mulders, wisselen de prinsen elkaar af, alle prinsen worden tot nu toe gekozen uit hun eigen raad van elf.

Prins Motto Ad van Gestel (midden) met adjudanten Gert-Jan Kolen (links) en Arno Spierings (rechts)

Soms blijft er eentje enkele jaren, maar dit jaar hebben ze een kersverse nieuw prins, nog nooit eerder prins geweest. Zaterdagavond is in een bomvol wijkcentrum de Waterhoef, Ad van Gestel, beter bekend als “De Motto” benoemd tot Prins Motto van De Zotte Mulders.

Prins Motto is nu 7 jaar lid van de vereniging, waarvan 6 jaar raadslid en vorig jaar adjudant. Als adjudanten wees Prins Motto, Arno Spierings en Gert-Jan Kolen aan en uiteraard nog steeds met hun grootvorst Henk Dekkers in hun midden. Prins Motto is zeer vereerd dat zijn raad hem het vertrouwen heeft gegeven, hun prins te mogen zijn en ze gaan zeker weer een grote bijdrage leveren aan het Döllekesgatse carnaval. Stadsprins John met zijn volledige raad van elf en Jeugdprinses Lana met haar jeugdraad waren uiteraard ook aanwezig om felicitaties uit te brengen aan de nieuw prins. Na de bekendmaking van de nieuwe prins was er nog een optreden van De Dorini’s, die er echt carnavalsfeest van wist te maken, met alle prinsen van alle verenigingen op het podium. En ook de Strûivenwèners speelde al goed in dat Haaren bij Oisterwijk komt, door een Oisterwijkse en Haarensecarnavalssjaal aan elkaar genaaid cadeau te geven.