banner

Petje af Oisterwijk start tweede groep


Petje af Oisterwijk is het nieuwe jaar muzikaal begonnen. Op 12 januari heeft Harmonie Asterius samen met muziekdocente Vivianne Dubbelman een workshop over beroepen in de muziek georganiseerd. De kinderen hebben kennis gemaakt met de beroepen Muzikant, Dirigent en Muziekdocent. Vivianne de kinderen niet alleen heel veel geleerd over instrumenten en orkesten. De kinderen hebben vooral zelf heel veel muziek gemaakt en instrumenten uitgeprobeerd.

Muziekles bij Petje Af, vanwege succes is er een tweede groep gestart.

Deze workshop over beroepen in de muziek is onderdeel van een heel programma over muziek. De kinderen leren de komende weken ook over andere stromingen in de muziek als Djembé, Rappen en Zingen. Daarnaast gaan ze op uitnodiging van Harmonie Asterius op 26 januari naar het Nieuwjaarsconcert in Tiliander.

Petje af laat kinderen kennis maken met beroepen en cultuur om ze zo hun talenten te laten ontdekken. Tijdens de workshop van Harmonie Asterius hebben sommige kinderen al bijzondere talenten ontdekt. Blind dirigeren; piano spelen; drumles geven en één kind bleek een natuurtalent op de dwarsfluit.

Steeds meer kinderen worden lid van Petje af. De afgelopen maanden is Petje af zo hard gegroeid dat besloten is om in februari een tweede groep te starten. Hierdoor zijn er weer volop plaatsen beschikbaar voor nieuwsgierige kinderen tussen de 10 en 14 jaar die op zondagmiddag op een actieve manier de wereld willen ontdekken.

Wil jij ook meedoen met Petje af of ben je een ouder en wil je jouw kind aanmelden? Stuur een mailtje naar oisterwijk@petjeaf.nl. De locatiemanager neemt contact met je op voor een intakegesprek en een proefles.

DTZ logo low