banner

Ontheffing nodig voor carnavalswagens Haaren Moergestel Oisterwijk


Het is januari en dat betekent dat carnaval alweer bijna voor de deur staat. Gaat u met een carnavalswagen op pad, vraag dan tijdig ontheffing aan!

Op de wagen is het feest! (Foto: Joris van der Pijll)

Op de websites van de gemeenten Haaren www.haaren.nl, Hilvarenbeek www.hilvarenbeek.nl en Oisterwijk www.oisterwijk.nl vindt u het aanvraagformulier ‘Ontheffing personenvervoer op geluidswagen’. Mail dit formulier ingevuld naar de betreffende gemeente. Het is niet nodig om bij alle drie de gemeenten een ontheffing aan te vragen als je route daar doorheen loopt. Wanneer je door alle drie de gemeenten heen rijdt, volstaat het om bij één gemeente voor de hele route (door de drie genoemde gemeenten) een ontheffing aan te vragen. Vraag een ontheffing aan bij de gemeenten die je als eerste passeert. De aanvraag voor een ontheffing dient uiterlijk vrijdag 31 januari bij de gemeente binnen te zijn.