banner

Oisterwijkse kampioen pony


Op de Brabantse Kampioenschappen in Schijndel heeft de 16 jarige Oisterwijkse Renee van de Borne de kampioenstitel behaald.

Renee van de Borne met pony Bugatti

Afgelopen zondag Streden de 16 beste combinaties van Noord Brabant voor de titel Brabants Kampioen Indoor 2020. Na een selectie voorronde was Renee geselecteerd voor deelname aan deze kampioenschappen. Samen met haar Pony Bugatti heeft de 16 jarige Renee afgelopen zondag in Schijndel een prachtige proef gereden. Deze werd door 3 juryleden beoordeeld en bij alle 3 de jury’s kreeg ze de hoogste percentages. Met een gemiddelde van ruim 69% was ze hiermee de beste combinatie van Brabant in de Klasse DE/Z1 en kreeg de gouden medaille.

In Maart mogen Renee en Bugatti gaan deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen, deze worden gehouden op het KNHS centrum in Ermelo. Renee is lid van Tilburgse Rijvereninging het Zandeind.