kooplokaal

Oisterwijk krijgt kindercollege


6 februari om 16.00 uur start de Bibliotheek met het maandelijks organiseren van Kindercolleges.

Kinderen krijgen colleges in Oisterwijkse bieb

Bij de kindercolleges nodigt de Bibliotheek mensen uit om aan kinderen tussen de 5-10 jaar een mini college te geven over een interessant onderwerp wat te maken heeft met hun expertise of vakgebied. Elk maand met een ander onderwerp.

Op 6 februari zal wijkagente Anne-Christien van de politie vertellen over een dag van een politie agente. Kinderen kunnen vragen stellen en als afsluiting kunnen ze een politieauto van binnen zien. Er is verder een themacollectie met boeken over de politie die kinderen gelijk kunnen lenen.

De bibliotheek wil steeds meer een plek worden voor ontmoeting, verbinding en informatie. Met de kindercolleges laten we kinderen kennis maken de bibliotheek, verschillende beroepen en thema’s uit de maatschappij om zo zich beter te kunnen navigeren in de wereld.

Deelname is gratis, wel graag aanmelden via bibliotheekoisterwijk@bibliotheekmb.nl