banner

Nieuwe carnavalsgroep in Haarens Struivendurp


Nieuw in Haaren, met carnaval het Struivendurp, is C.V. de Flierefluiters. Zij stellen zichzelf graag aan u voor:

Mogen wij ons even voorstellen?

Een mooie puzzel, en er is iemand die weet wat het moet worden, maar dat verklappen ze nog niet!

Wij zijn c.v. de Flierefluiters. Een nieuwe carnavalsgroep uit het Struivendurp. Een aantal van ons kennen jullie misschien nog wel. Vorig jaar hebben we meegedaan met een groepje jongens als de Skiwi’s. Dat vonden we zo leuk dat we meteen wisten dat we weer mee wilden doen dit jaar.

In het nieuwe schooljaar begon het al wat te kriebelen. We hebben twee super leuke groepen 8 en wilden de groep groter maken met nog meer vrienden en vriendinnen uit groep 8. Zo gezegd zo gedaan. We gingen vergaderen, zochten een bouwplaats en een kar, er ontstond een nieuwe naam, een logo en een idee wat we wilden maken. En zo is c.v. de Flierefluiters in de eerste dagen van dit nieuwe jaar geboren. Een groep van 17 jongens en meisjes uit Haaren. Al een aantal weken wordt er getimmerd, geverfd, passen we kleding, zoeken we muziek uit en hebben we vooral heel veel plezier! We hebben er ontzettend veel zin in. Op zaterdag rijden we in ons eigen mooie, leuke, gezellige Struivendurp mee en op zondag zijn we te zien in de optocht van ‘ons’ Döllekesgat.

Het wordt vast een te gek gave carnaval… aan de voorpret zal het niet liggen!

Groetjes van alle Flierefluiters

Siem, Mayke, Tom, Mirle, Mees, Janne, Loek, Fleur, Tim, Demi, Milan, Denise, Lars, Elise, Xander, Juna en Luuk.

Delen: