banner

NAH inloopspreekuur in Oisterwijk


Er worden dagelijks in Nederland zo’n 125 mensen per dag getroffen door een CVA (beroerte), een hersenbloeding, -infarct, -tumor of een traumatisch ongeluk met hersenletsel als gevolg.

NAH spreekuur in Oisterwijk

De medische zorg voor de mensen in deze regio is meestal zeer goed doordat er in Tilburg veel specialisme zit op dit gebied (Neurocentrum Etz en revalidatiecentrum Leypark). De getroffen ondergaan over het algemeen een lang en zeer intensief revalidatietraject. Daarna moeten zij zelf het leven weer op gaan pakken. Eenmaal weer thuis lopen velen tegen dingen aan waar zij even geen oplossing voor weten.

De speciaal opgeleide ervaringsdeskundigen kunnen hen wellicht wat verder helpen door een luisterend oor te bieden, mee te denken en/of tips te geven vanuit onze ervaringen. Om lotgenoten op een laagdrempelige manier de kans te geven, gebruik te maken van onze (gratis!) expertise, wordt vanaf 29 januari gestart met een NAH inloopspreekuur. Dit is iedere laatste woensdag van de maand  van 10.30 tot 12.00 uur. Locatie: Sport- en zorgatelier WYzorg, Le Sage ten Broekstraat 2 in Oisterwijk.