banner

Marieke van Ginneken met boek bij Moergestel TV


De Oisterwijkse ooit Idols deelneemster Marieke van Ginneken, vorig jaar te horen als sidekick bij Ruud de Wild op radio 2, heeft een boek uitgegeven.

Marieke van Ginneken de nieuwe sidekick van Ruud de Wild op Radio 2

Marieke van Ginneken (1979) woont sinds 2008 in Oisterwijk en is werkzaam als gezinsbehandelaar in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Ze is creatief muzikaal, en daarnaast ook nog schrijftalent. Marieke merkte het in haar werk, thuis en bij vrienden: ‘Kinderen kunnen moeilijker in slaap komen. Niet zo gek, met al die prikkels die kinderen de hele dag krijgen van bijv beeldschermen. Die prikkels moeten de hersenen allemaal verwerken en dat is soms lastig.’ Eind vorig jaar is haar boek ‘Slaapkoppie’ uit gekomen.

Moergestel TV sprak met haar: