banner

Leergeld helpt ook gezinnen in gemeente Haaren


In steeds meer gezinnen is het niet haalbaar om de kinderen mee te laten doen met sport-dans- of muzieklessen.

Een aantal van de vrijwilligers van Stichting Leergeld Oisterwijk die de inwoners van Oisterwijk gaan helpen waar nodig.

Ook de kosten die de basisschool met zich meebrengt, zijn voor steeds meer ouders niet op te brengen. Stichting Leergeld helpt deze gezinnen. Voorsorterend op de herindeling, kunnen ouders van deze gezinnen vanaf 1 januari terecht bij de stichting Leergeld in de gemeente waar ze vanaf 1 januari 2021 toebehoren.

Wie helpt Leergeld?
Gezinnen met kinderen van 4 tot 18 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben kunnen een beroep doen op de stichting. Inwoners van Haaren kunnen terecht bij de stichting in Oisterwijk en inwoners van Biezenmortel bij de stichting in Tilburg.

Waar kunt u terecht?
Ga naar www.leergeld.nl en klik op ‘doe een aanvraag’. Woont u in Haaren? Gebruik dan de postcodecijfers van Oisterwijk, 5061. Vervolgens klikt u op de link naar de betreffende stichting.

Delen: