anytime

Kampioenschappen bij de jongens van Trinitas Oisterwijk


Zaterdag 7 december was het dan eindelijk zover! JO12-1 speelde thuis tegen ODC en won met een stevige overwinning (8-1). Deze overwinning en het veel betere doelsaldo zorgden ervoor dat de spelers als eerste kampioen werden van vv Trinitas-Oisterwijk! JO12-1 vierde dit uitbundig op het hoofdveld, in de mooi versierde kantine en met de huifkar door het dorp.

De kampioenen van Trinitas

Niet veel later werd ook JO13-2 kampioen. Na 8 overwinningen en 1 verloren wedstrijd stond Trinitas JO13-2 op zaterdag 7 december 3 punten voor op SC ’t Zand. Om kampioen te worden moest worden gewonnen van Helvoirt. De wedstrijd begon goed en al snel werd er een doelpunt gescoord. Het grootste gedeelte van de wedstrijd was JO13-2 de betere partij en dat werd beloond met een 4-2 overwinning. 2,5 uren later kwam het verlossende bericht dat de nummer 2 in de competitie had verloren en JO13-2 ook kampioen waren. De zaterdag erop werd dit gevierd met een uurtje voetballen bij de SportArena, gevolgd door een rit op een platte kar door het dorp. Bij het stadhuis werd een mooie foto op het bordes gemaakt en in de kantine van vv Trinitas-Oisterwijk kregen de jongens nog een frietje met wat lekkers.

Zaterdag 14 december werd JO19-3 als derde kampioen. De week ervoor hadden de jongens al de kans gehad om kampioen te worden, echter ging deze thuiswedstrijd tegen BMC verloren waardoor BMC de ploeg naderde tot 1 punt. Op zaterdag 14 december moest het gebeuren tegen de ploeg die onderaan staat, SCG’18. Trinitas JO19-3 mocht op het hoofdveld van SCG’18 deze wedstrijd afwerken. De wedstrijd werd gewonnen met 3-1. ‘’Het kampioenschap zat in de TriniTAS.’’ Zo luidde de tekst op het kampioensshirt. Na de huldiging met de gegraveerde schaal werd er nog een feestje gebouwen in de kleedkamer. Daarna is er nog een mooi feest geweest en het kampioenschap is uitgebreid gevierd.