banner

Kaartverkoop Oisterwijkse sauwel


Op zaterdag 18 januari start om stipt 10.00 uur de kaartverkoop van het Sauwel- en Galaweekend in Tiliander.

Lange rij wachtende bij kaartverkoop Sauwel en Gala

Wees op tijd, want ieder jaar staan er al fanatiekelingen in de nacht voor de deur. Max 6 kaarten per persoon. Kaarten kunnen alleen contant betaald worden. Entreekaart bedraagt voor de Sauwel € 17,50,- en voor de Gala € 25,-

Het Sauwel- en Galaweekend van Döllekesgat is op 31 januari en 1 februari 2020 van 19:45 – 03:00 uur in Tiliander Oisterwijk.
Alvast in de carnavalsstemming komen? Bekijk dan onderstaande filmpjes van Oisterwijk in Beeld.

Sauwelaars

Het is elk jaar weer een feest waar menig Oisterwijker naar uitkijkt: het sauwel- en galaweekend. De plaatselijke tonpraoters zorgen gegarandeerd voor een avondje lachen, gieren, brullen!

Dit jaar staan er vijf sauwelaars in de ton. Uiteraard zijn oude bekenden Gradje (Dick Groenland) en Kee Krul (Karin van Zandbeek) van de partij. Daarnaast zullen Gonnie Geutjes (Huub van den Boogaard) en Stef van Sus van Wout Ome (Stef Habraken) alweer voor de derde keer hun opwachting maken. Alex van Assouw uit Haaren staat voor de tweede keer in de ton als ‘D’n ouwe Sander’.

Beide avonden starten om 19.45 uur. Op de carnavaleske vrijdagavond vraagt de sauwel- en galacommissie iedereen om verkleed te komen. Voor de gala-avond op zaterdag is de dresscode black tie. Vrijdag zorgen Tommy Santo en Chiem voor een spetterende afterparty. De zaterdagavond wordt afgesloten door DJ Bart en Chiem.