kooplokaal

Jubilarissen bij Asterius Oisterwijk


Harmonie Asterius mag ook dit jaar weer twee trouwe leden huldigen voor hun lange lidmaatschap van de vereniging.

Huib 15, en Henri al 40 jaar bij Asterius.

Toeval wil dat er twee slagwerkers jubileren: Huib Dankers en Henri Thebes. Samen vormt dit duo al geruime tijd het hart van de slagwerksectie. Huib viert dit jaar zijn 25-jarig lidmaatschap bij Asterius, voor Henri is dit maar liefst 40 jaar. Binnen de vereniging zijn Huib en Tub (zoals Henri vaak wordt genoemd) al omgedoopt tot ‘Hubilaris en Tubilaris’.

Het vieren van jubilea doet Asterius graag met een hoop publiek en bij Huib en Henri is dat natuurlijk ook het plan. Zij worden in het zonnetje gezet tijdens het Nieuwjaarsconcert van Harmonie Asterius op 26 januari, 14.00 uur in Tiliander. Entree is gratis.