banner

GUO-concert folkiconen Martin Carthy & John Kirkpatrick


Voor haar vijfde concert uit serie 2019/2020 verwelkomt GUO-concerten Groeten Uit Oisterwijk op zondagmiddag 19 januari twee folkiconen uit Engeland: Martin Carthy & John Kirkpatrick.

Martin Carthy & John Kirkpatrick treden op tijdens het volgenede GUO-concert

Dit GUO-concert in Fletcher Hotel Restaurant Boschoord, Gemullehoekenweg 143 in Oisterwijks bos- en vennengebied begint om 15.00u.

Martin Carthy en John Kirkpatrick zijn twee levende legendes die in de voorbije zestig jaar elk hun stempel drukten op de Engelse folkscene. Beide sterkhouders delen een verleden met het iconische morris tunes album ‘Plain Capers’ uit 1976, via Albion (Country) Band en folkrockband Steeleye Span tot brassband Brass Monkey. En als charismatisch duo geven ze nog altijd met veel plezier, toewijding en vakmanschap concerten boordevol op en top Engelse storytelling folksongs en traditionele dancetunes voor een gemotiveerd, luisterbereid publiek.

Zolang voorradig verkoopt GUO vanaf 14.00u de laatste tickets aan haar zaalkassa. Maar de voorverkoop voor dit GUO-concert loopt hard. Dus wie zeker wil zijn, reserveert tickets via de website van GUO.