brabantspronkjuweel

Ondernemersnetwerk GROOW te gast bij Smits in Oisterwijk


Laagdrempelig netwerken, in de Parel in ’t Groen. Groeien in ondernemerschap en werk. Dat is GROOW. Je bent van harte welkom!

Marco en Roel Smits

Op dinsdagmorgen 28 januari heten Roel en Marco Smits u welkom van 7.45 tot 10.00 uur in hun bedrijf tegels.com aan de Nijverheidsweg 17 in Oisterwijk. Een geweldige, we mogen wel zeggen overweldigend mooie showroom met een keur aan tegels en sanitair.

GROOW?

GROOW staat voor GRoeien in Oisterwijk in Ondernemen en Werk. Oisterwijk heeft een hoog ondernemersgehalte, maar nog lang niet iedereen kent elkaar (IRL). Door deel te nemen aan deze GROOW-bijeenkomst vergroot je je netwerk, verdiep je de relatie met mensen uit je netwerk en vergroot je je zichtbaarheid. En wellicht vind je deze ochtend de oplossing voor een (zakelijk) probleem. Ondernemers en ondernemende professionals, studenten, net-afgestudeerden, baanzoekenden, iedereen is van harte welkom.

PROGRAMMA

07.45-08.10 Inloop en ontvangst

08.10-08.25 Opening door Nanne Schuiveling

08.25-08.45 Roel Smits wordt geïnterviewd over zijn visie op ondernemerschap

08.45-09.45 Speeddate

09.45-10.00 Groepsfotomoment, aankondiging datum & locatie volgende GROOW bijeenkomst

Parkeren kan op het terrein , op de Nijverheidsweg of het KVL parkeerterrein.

Deelname is gratis, aanmelden verplicht via de website van GROOW.

De mooie showroom van Tegels.com in Oisterwijk