brabantspronkjuweel

Gratis kaarten Seniorenmiddag Oisterwijks Döllekesgat


Op dinsdag 11 februari zijn bij de Vloet en de Catharinenberg de gratis kaarten af te halen voor de Seniorenmiddag met carnaval in cultuurcentrum Tiliander.

Marco den Hollander bezingt het publiek (Foto: Leny van Schijndel).

Op carnavalsdinsdag 25 februari wordt weer de flitsende Seniorenmiddag in cultuurcentrum Tiliander georganiseerd. De oudere Dollen en Dollinnen kijken elk jaar reikhalzend uit naar deze carnavalsmiddag.

In 2019 genoten ruim 300 Dollen en Dollinnen van deze gratis verwenmiddag. Ook in 2020 gaan alle remmen los met muziek, dans, een polonaise, amusement en zeker ook een natje en een droogje. De zaal gaat om 13.00 open en vanaf 14.00 uur zullen Marco de Hollander en andere bekenden weer zorgen voor een grandioos feest.

Ben je 60+, kom dan naar deze carnavalsmiddag! De entreekaarten zijn gratis en verkrijgbaar bij zorgcentrum de Vloet en bij de Catharinenberg op dinsdag 11 februari 2020 tussen 10:00 uur en 11.30 uur. De overgebleven kaarten zullen daarna nog af te halen zijn bij Foto Vlaminckx aan de Dorpsstraat of bij cultuurcentrum Tiliander aan de balie. De organisatie gaat wederom voor een volle zaal, want ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd!’.

Döllekesgat viert het komende carnaval onder het motto ‘Aggut kunt moet ut doen’. Meer informatie op www.dollekesgat.nl, op onze agenda of in het thema ‘Carnaval‘.