banner

Get Your Kicks with Route 66 in Heukelom


Zondag 19 januari vanaf 15.00 uur is er een optreden van Route 66 bij Mie Pieters, Laag-Heukelomseweg 13 in Heukelom. Entree is gratis.

Route 66 bij Mie Pieters in Heukelom

Route 66 is een band die met hun repertoire al ruim 20 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60’s & 70’s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog één keer live-on-stage. Hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood. Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd.

De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand, Shocking Blue en Nicko Christiansen van de legendarische bluesformatie Livin’Blues. Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken.

Dus: “Get Your Kicks….with Route 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.