anytime

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk?

Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

1 op 1 contact

De afdeling Informele Zorg van ContourdeTwern in Oisterwijk is steeds op zoek naar mensen die een maatje willen zijn voor een ander die een steuntje in de rug nodig heeft. Neem contact op en ontdek hoeveel mogelijkheden er zijn voor leuk en betekenisvol vrijwilligerswerk.

Andere vacatures

Ben jij iemand die graag de lijnen uitzet? Wijkcentrum de Waterhoef zoekt een persoon of meerdere personen voor het op zich nemen van bestuurlijke taken. Het wijkcentrum heeft ook plaats voor barmedewerkers en vrijwilligers die helpen bij het organiseren van activiteiten voor ouderen.

Scouts uit Oisterwijk op bezoek in De Vloet.

Is vrijwilligerswerk in een zorgcentrum wat voor jou? De Vloet, Catharinenberg en Stanislaus (Moergestel) bieden tal van mogelijkheden om iets te betekenen voor de bewoners. Als gastheer of gastvrouw kun je bijvoorbeeld meehelpen in het restaurant, bij activiteiten of in de huiskamers.

Ben jij handig met de computer en voel jij je helemaal thuis op sociale media? KansPlus Oisterwijk e.o. wil zich versterken met een webmaster voor het onderhouden van de website en de facebookpagina.

Heb jij ‘groene vingers’? Dan is dit echt een vacature voor jou. Tiliander zoekt een vrijwilliger voor het verzorgen van de planten in het culturele hart van Oisterwijk.

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Kijk dan in de Vrijwilligers Vacaturebank en selecteer werkgebied Oisterwijk & Moergestel.

Medewerkers van het steunpunt zijn aanwezig in het gebouw van Tiliander tijdens het spreekuur op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Liever een gesprek op een ander tijdstip: neem dan telefonisch contact op met het Vrijwilligerssteunpunt Oisterwijk voor het maken van een afspraak.
Spoorlaan 82 G, 5061 HD Oisterwijk
Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low