banner

Familie musical Scherven brengen geluk in Tiliander


Wat is het toch makkelijk om een sprookje te schrijven.

Theatergroep Perplex speelt in Tiliander

Het begint met “Er was eens” eindigt met “lang en gelukkig”. Maar wat gebeurt er als een sprookje is afgelopen? Theatergroep Perplex gaat verder waar de gebroeders Grimm en Hans Christian Andersen zijn geëindigd.

Theatergroep Perplex speelt op 8 februari in Tiliander in Oisterwijk de musical “Scherven brengen geluk? ”onder regie van Britt Koole.

Scherven brengen geluk? Is een familiemusical voor kinderen met een knipoog naar volwassenen. De teksten en de liedjes zijn allemaal door de spelers zelf gecomponeerd. Het unieke aan deze voorstelling is, dat de acteurs tevens de muziek live uitvoeren. Het orkest (piano, bas, gitaar slagwerk), is verrassend geïntegreerd in het spel. Dit zorgt voor een zeer bijzondere combinatie. Perplex is meer dan 35 jaar geleden begonnen op de PABO als close-harmony groep. Daarna is de club uitgebreid met instrumentalisten. Inmiddels bestaat de groep uit meer dan 20 personen van uiteenlopende leeftijden. “Scherven brengen geluk? “ is de vierde theaterproductie; ervaring genoeg dus !