banner

Enjoy 2020, zingend het nieuwe jaar in


Een goed voornemen? Laten we met z’n allen (muzikaal) genieten van 2020. Het Oisterwijks Orkest geeft hierin de voorzet, samen met Zanggroep Joy en de altijd enthousiaste solist Arjan Janissen. Leef je uit, zing mee met de geprojecteerde teksten: Enjoy 2020!

Het Oisterwijks Orkest 

Bij Het Oisterwijks Orkest staat samenwerking hoog in het vaandel. Door die samenwerking gaat het orkest steeds de uitdaging aan om zich in gevarieerde stijlen te presenteren. Dit keer met Zanggroep Joy. Het koor vierde in 2018 haar 25e verjaardag en zingt een poppy repertoire.
Zanger/acteur Arjan Janissen stond recent nog op het podium van Oisterwijk in Concert en acteerde in diverse musicals, zoals Jesus Christ Superstar. Allemaal ingrediënten die garant staan om op 18 januari een prima start te maken van het nieuwe jaar. Enjoy 2020: 18 januari , aanvang 20:20uur in Tiliander, toegang gratis.