banner

De Kort Media Oisterwijk bestaat vijf jaar


Het mediabedrijf van Toby de Kort, De Kort Media, bestaat vijf jaar.

door Iris de Groot

Op 2 januari 2015 heeft Toby, bekend van de vele ook nachtelijke 112 foto’s, de stap heb gezet om zijn eigen persbureau te beginnen. De Kort Media, dat was de naam dat het bedrijf moest krijgen. Na dit besluit dwaalde dagelijks de vragen door zijn hoofd: ‘komt dit wel goed?” en ‘is een eigen bedrijf eigenlijk wel ├ęcht iets voor mij?’.

Nu, vijf jaar later kan hij met trots zeggen; ‘Alles is goed gekomen en ik heb ondervonden dat een eigen bedrijf hebben zeker iets voor mij is. Elke dag doe ik dit werk met veel passie en plezier. De spanning, afwisseling en het samenwerken met andere media bedrijven is een deel van mijn leven geworden.’

Eerste hulp

Naast zijn werk als persfotogaaf vind hij hulpverlening tijdens een incedent ook heel belangrijk. ‘Hulpverlening is mijn eerste prioriteit, altijd. Mocht ik als eerste aankomen bij een incident, dan probeer ik altijd zo veel mogelijk hulp te verlenen totdat de hulpdiensten arriveren. Ik vind dat het mijn plicht is dat ik moet helpen, ook al gaat dat ten koste van een foto of een video.’

Toby, van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

De Kort Media bestaat 5 jaar