koopzondag

Concert in Lodewijkskerkje Oisterwijk


Stichting Het Lodewijkskerkje heeft als doel een monumentaal, laagdrempelig podium te bieden voor kunst, cultuur en maatschappij. Voor, en samen met de plaatselijke en regionale gemeenschap. De komende weken staan er verschillende activiteiten op het programma.

Kunst en activiteiten in Protestantsekerk in Oisterwijk.

Op zondag 2 februari  om 14.30 uur is er een concert van poptroubadour Ed Citroen. Hij heeft een omvangrijk repertoire met meer van 500 songs. Ed reist door het hele land om te spelen op feesten, festivals en huiskamerconcerten. In zijn programma ’troubadour d’ amour’ worden luisterliedjes, gitaartunes, meezingers en verhalen over zijn leven en de liedjes afgewisseld.  ‘’Variatie, verdieping en feel good’’ daar staat Ed Citroen garant voor tijdens zijn voorstellingen. De entree voor dit concert is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de stichting is welkom.