glasvezel

Christel de Laat en vuurwerkverbod in Oisterwijk (+ Film)


Gisterenavond vond in Tiliander de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Oisterwijk plaats. Net zoals vorig jaar was er ook een gastspreker uitgenodigd. Dit jaar mocht Cristel de Laat haar licht laten schijnen over Oisterwijk…

Door: Iris de Groot

Christel de Laat samen met burgemeester Hans Janssen (Foto: Gemeente Oisterwijk)

De avond werd geopend door de burgemeester, die aangaf dat hij als welkomscadeau aan Haaren, een spectaculaire laser en vuurwerkshow wil organiseren. Ook werd door hem het voornemen tot een vuurwerkverbod aangekondigd.

Daarna was het tijd voor de voorstelling van Christel. In deze speciale show combineerde ze verschillende acts uit verschillende shows. Ook haar act met de flipover, waardoor ze viral ging, mocht in deze show natuurlijk niet ontbreken. Om de show een Oisterwijks tintje te geven heeft de cabaretière ook een gedicht over Oisterwijk geschreven én gaf ze het publiek een advies hoe we Oisterwijk op de kaart kunnen zetten.

Het is de tweede keer dat de gemeente een cabaretier(e) heeft uitgenodigd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Zo probeert de gemeente een andere groep mensen naar de nieuwjaarsbijeenkomst te laten komen. En dat is gelukt, de (gratis) kaartjes voor de avond waren snel uitverkocht en de show viel duidelijk in de smaak bij het publiek.

Op zaterdag 25 januari is Christel de Laat opnieuw te zien in Tiliander met haar voorstelling Zijn daar nog vragen over? Deze show is reeds uitverkocht.