banner

Burgemeester Oisterwijk leest voor bij verjaardag De Vlinder


Gisteren heeft kinderdagverblijf De Vlinder in Oisterwijk bezoek gehad van de Burgemeester!

Het kinderdagverblijf aan de Hoogstraat in Oisterwijk bestaat dit jaar 10 jaar. Het werd afgelopen zaterdag gevierd met alle ouders en kinderen van het kinderdagverblijf. Afgelopen week vierden ze het ook elke middag op de buitenschoolse opvang.

Burgemeester Hans Janssen leest voor bij de kinderen van De Vlinder.

En maandag hoog bezoek. Het idee was, wie jarig is krijgt bezoek. En daarom werd de burgemeester uitgenodigd. ‘Die reageerde heel enthousiast op onze uitnodiging,’aldus Renske Kimenai-Hamers, ‘Hij heeft het boek Moppereend voorgelezen.’ Het is het boek van de nu lopende voorleesdagen, hoe toepasselijk. ‘Ook legde hij uit wat voor ketting hij om had, en mochten de kinderen zijn ketting om.’ De jeugd was heel even ‘burgemeester’, en dronken samen koffie, thee of een sapje, met een plakje cake.