banner

Bridgeclub de Vijf Azen viert 25 jarig bestaan


Op donderdag 19 december 2019 vierde bridgeclub De Vijf Azen haar vijfentwintig jarig bestaan.

Het 25 jarig bestaan werd uitgebreid gevierd

Het feest werd gevierd in de Gerrithoeve, waar dit bijzondere jubileum in een uitermate gezellige bijeenkomst gevierd werd met onder meer een zeer smakelijk dinertje. Gezelligheid is trouwens het kernwoord voor deze club, die in september 1994 werd opgericht door Niek Smit. Hij gaf daarmee gehoor aan een twaalftal beginnende bridgers, die er niet op konden rekenen dat ze snel lid konden worden van een van de al operationele bridgeclubs in Oisterwijk. De pioniersjaren duurden tot en met 1997. De daarvoor normale problemen op organisatorisch en financieel gebied, door een investeringspiek waren toen overwonnen en is O.B.C. De Vijf Azen een zeer stabiele vereniging, waarbij op de donderdagmiddag in Trefcentrum De Bunders in een gezellige sfeer de bridgesport wordt beoefend.