banner

Back to the Sixties and Seventies in Het Molentje Oisterwijk


Zondag 2 februari om 17.30 uur treedt Zanger Hijme weer op, in café ’t Molentje in Oisterwijk.

Hijme Vervat zingt nummers uit de jaren 60 en 70.

Muziek uit de jaren 60 en 70. Liedjes van o.a. Neill Diamond, The Monkees, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones, Johnny Cash, The Beatles, Elvis Presley, John Denver en nog vele anderen. Hijme is al een sinds een paar jaar bezig als zanger op diverse locaties en heeft inmiddels al diverse keren mogen optreden bij lokale radio stations. Het optreden in november 2019 in het Molentje was een succes. Hijme heeft een gevarieerd en uitgebreid Nederlands en Engelstalig repertoire, met liedjes van diverse artiesten uit de jaren 50, 60, 70, en 80. Maar de meeste zijn uit de jaren 60 en 70. Dat zijn de jaren waar Hijme muzikaal mee opgegroeid is en hem het meest aanspreekt.

Dus wilt u gezellig muzikale herinneringen ophalen , dan bent u van harte welkom in ’t Molentje aan de Kerkstraat in Oisterwijk,  entree is gratis.