anytime

Zwem Bootcamp bij OZC’57 in Oisterwijk


Even wat afwisseling voor het hardlopen in de kou, of nu eens niet met je fiets door de modder banjeren, maar een actieve veelzijdige sport waar je niet smerig van thuis komt.

Zwem Bootcamp in sportpark Den Donk

Er is iets nieuws geïntroduceerd bij zwemclub OZC’57, zwem bootcamp! Bootcamp is een combinatie van conditie verbetering en het verkrijgen van meer spierkracht. Met zwem bootcamp train je niet alleen in het water, je doet ook oefeningen op de kant van het bad.
Om deel te kunnen nemen aan de zwem bootcamp-trainingen bij OZC-’57, hoef je geen afgetrainde atleet te zijn, iedereen kan mee doen en krijgt les op zijn of haar eigen niveau.

Dus als je nu denkt ”Zwem Bootcamp is iets voor mij, dat ga ik proberen”: Trainingen onder leiding van een instructrice zijn op maandag- en woensdagavond, zie ook de website van de vereniging voor meer informatie.