banner

Vrolijkheid Oisterwijk deelt kaartjes uit voor kinderfestival


Vrijdag 27 december ontvangt Stichting de Vrolijkheid Oisterwijk een bijzondere kindervoorstelling, dat onderdeel is van kinderfestival Spruit.

Voorstelling voor kinderen tussen de 4-12 jaar op het AZC in Oisterwijk (Foto: Sadruddin Hesam Safi).

De voorstelling De Vervelende Bus speelt vrijdagmiddag aanstaande 27 december 4 keer op de parkeerplaats voor het AZC. De Vervelende Bus is een voorstelling voor kinderen 4-12 jaar en ouders en duurt 40 minuten. Een oude Belgische Lijnbus is door Schippers & VanGucht omgebouwd tot een muzikaal en filmisch zoekboek waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen. Een voorstelling waarin zó weinig gebeurt, dat je uiteindelijk ogen en oren te kort komt. De stichting is actief op het AZC in Oisterwijk en biedt gedurende het hele jaar projecten en activiteiten op het gebied van kunst, muziek en theater voor kinderen, jongeren en gezinnen die op het AZC wonen.

Voor deze kerstactiviteit heeft de organisatie besloten ook extra kaarten te vergeven aan gezinnen uit Oisterwijk en omgeving. Wie aanspraak wil maken op gratis toegangsbandjes voor het hele gezin, stuurt programma coördinator Kim Pattiruhu een whatsapp/sms met het aantal plaatsen dat een gezin zou willen reserveren. En ook bij welke voorstelling zij zouden willen aanschuiven: Voorstelling 1 12.45 – 13.25 voorstelling 2 13.55 – 14.35 Voorstelling 3 15.05 – 15.45 Voorstelling 4 16.15 – 16.55. Let op: er is een beperkt aantal toegangsbandjes beschikbaar.