kooplokaal

Vriendschapsbank in Oisterwijk


Wat is er mooier dan iemand te hebben waarmee je samen leuke dingen kunt doen? Bijvoorbeeld gezellig een kopje koffiedrinken of een gezamenlijke hobby uitoefenen. Samen sporten, wandelen of naar de bioscoop of het museum. Zoek je zo iemand? De Vriendschapsbank van ContourdeTwern Oisterwijk zorgt ervoor dat je in contact komt met iemand die net als jij op zoek is naar een vriend of vriendin.

Vriendschapsbank in Oisterwijk, voor mensen tussen de 40-65 jaar.

De Vriendschapsbank start in januari en is bedoeld voor mannen en vrouwen tussen de 40-65 jaar. Na een intakegesprek, waarbij je persoonlijke voorkeuren in kaart worden gebracht, wordt er gekeken bij welke groep je het beste zou kunnen passen. Je wordt dan geheel vrijblijvend met de groep in contact gebracht. Zo leer je weer nieuwe mensen kennen. Van de deelnemers wordt ook verwacht dat ze zelf initiatieven nemen. Bijvoorbeeld het organiseren van diverse activiteiten voor de andere leden. Zo kunnen er diverse clubjes ontstaan, zoals een fiets-, uit eten- en filmclub. Ook kunnen er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals boottochtjes en picknicks. Een deelneemster van de Vriendschapsbank in Tilburg: “Ik ben zo blij met jullie initiatief! Er is een wereld voor me open gegaan en ik besef nu dat ik jaren thuis heb gezeten. Dat was helemaal niet nodig!”

Vanaf dinsdag 7 januari komt de groep bij elkaar in het Lezerscafé van de Tiliander (begane grond). De groep ontmoet elkaar op twee momenten: in de ochtend van 10:00-11:30 uur en in de avond van 19:15-20:45 uur. Deze inloop is voor iedereen, dus ook voor mensen die nog niet ingeschreven staan. Iedereen die benieuwd is naar de Vriendschapsbank en haar leden is van harte welkom. Inschrijven kan nu al. Iedereen die tussen de 40-65 jaar is en benieuwd is naar de Vriendschapsbank kan contact opnemen met vrijwillig coördinatoren Hadewijch, Susanne en Eline (06-83425606) of mail naar vriendschapsbankoisterwijk@contourdetwern.nl

DTZ logo low