banner

Oisterwijkse voedselbankactie wederom geslaagd


Ondanks dat Omroep Brabant dit jaar niet de grote actievoerder was, werd er toch heel veel ingezameld in Oisterwijk.

Het resultaat mag er zijn!

Vele mensen wisten de weg te vinden naar de Dieze. Voor velen een jaarlijkse traditie om producten of zijn/haar kerstpakket af te geven.
We mogen weer trots zijn op het resultaat. Basisschool De Kikkenduut had heel veel levensmiddelen en verzorgingsartikelen ingezameld en kwam dit naar het inzamelpunt brengen. Jeugdclub de Coppele bracht leuke gevulde kersttasjes speciaal voor de kinderen. Verder nog vele mooie verhalen bij het afgeven van de producten. Afgelopen donderdag kwam de chauffeur van de Voedselbank, nadat hij bij het wijkcentrum in de Pannenschuur de wekelijkse pakketten had afgegeven, in de Dieze alles ophalen. Dankjewel voor alle donaties en hulp bij het sorteren van de producten. Hartverwarmend wat Oisterwijk weer heeft ingezameld.

DTZ logo low