banner

Voedselbankactie in Oisterwijk


In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.

De vrijwilligers van het verzamelpunt in de Pannenschuur brengen het voedsel naar Tilburg (Foto: Joris van der Pijll).

De voedselbanken helpen hen die het ’t hardste nodig hebben tijdelijk aan voedsel. Evenals vorig jaar zal Claudia Copal, met hulp van vrienden en familie, producten inzamelen voor de Voedselbank. Aan de Dieze 70 in Oisterwijk is het inzamelpunt waar u de lang houdbare producten naar toe kunt brengen. De actieperiode is van zaterdag 7 t/m 17 december.

Dependance Oisterwijk

De Tilburgse Voedselbank levert iedere week een aantal pakketten af in Wijkcentrum Pannenschuur, voor de in Oisterwijk benodigde ondersteuning aan individuen en gezinnen die zelf geen geld hebben voor voldoende etenswaren.

Oisterwijk in actie voor de Voedselbank