banner

Voedselbankactie in Oisterwijk loopt gesmeerd


In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.

Geen cadeautjes, maar voedsel onder de kerstboom, alles voor de voedselbank…

‘Gisteren was een topdag! We hebben de actie verlengd!’Evenals vorig jaar zal Claudia Copal, met hulp van vrienden en familie, producten inzamelen (zie onder) voor de Voedselbank. Aan de Dieze 70 in Oisterwijk is van 16.00 tot 19.00 uur¬† het inzamelpunt waar u de lang houdbare producten naar toe kunt brengen. De actieperiode is van zaterdag 7 t/m 17 december.

Dependance Oisterwijk

De voedselbanken helpen hen die het ’t hardste nodig hebben tijdelijk aan voedsel. De Tilburgse Voedselbank levert iedere week een aantal pakketten af in Wijkcentrum Pannenschuur, voor de in Oisterwijk benodigde ondersteuning aan individuen en gezinnen die zelf geen geld hebben voor voldoende etenswaren.

Oisterwijk in actie voor de Voedselbank, verlengd tot 17 december!