kooplokaal

Vacature: Magazijn beheerder bij Savona Oisterwijk


Savona, die zich in haar branche marktleider mag noemen, houdt zich bezig met ontwikkeling, productie en service van de Savona hogedruk “Self Carwash” autowasinstallaties en stationaire hogedruk reinigingssystemen. Tot de afzetmarkt behoren tankstations, standalone autowasbedrijven, autobedrijven, industrie en overheid in voornamelijk de Benelux.

Voor ons magazijn in Oisterwijk zoeken wij een enthousiaste MAGAZIJNBEHEERDER m/v (25-32 uur per week)

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Ontvangst van goederen, deze controleren, in de computer boeken (Exact online) en de goederen opbergen in het magazijn. Indien iets niet goed is neem je contact op met de leverancier.

• Bestellingen van klanten aannemen (telefonisch/mail), de bijhorende pakbon maken en de spullen klaarzetten, inpakken en aanmelden bij de transporteur.

• Zorgen dat onze monteurs hun verbruikte materialen krijgen en dit verwerk je in het computersysteem.• Je zorgt dat het magazijn netjes blijft, voorraden kloppen, en daar waar je mogelijkheden ziet breng je verbeteringen aan.

• Projectorders voorbereiden door materialen te picken en bij terugkomst weer opruimen en verwerken van de materialen in het systeem.

Wij verwachten dat:

•Je zelfstandig en zorgvuldig kunt werken, je goed overweg kunt met collega’s, leveranciers en klanten. Daarnaast heb je een flexibele en pro-actieve instelling, werk je zorgvuldig en weet je de weg op de computer, wat je niet weet, wil je graag leren.

• Technische affiniteit/achtergrond en/of logistieke ervaring/opleiding

Wij bieden:

Gevarieerde werkzaamheden in een klein team, waarin volop mogelijkheden bestaan voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie Diana Kors 013-5283327 Sollicitaties per mail naar diana@savona.nl

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low