ondernemers

Twee gewonden bij steekpartij AZC Oisterwijk (+ Film)


Bij het AZC in Oisterwijk zijn vrijdagmorgen twee gewonden gevallen.

Twee mannen zijn elkaar met messen aangevallen en gewond geraakt. Ze moesten onder begeleiding van politie naar het ziekenhuis. De politie kwam met spoed en ruime bezetting ter plaatse. Ze onderzoekt de zaak.

Lees verder onder de foto.

Aanhouding van een van de twee door politie (Foto Toby de Kort)

Politie en ambulances op AZC Oisterwijk (Foto Toby de Kort).

De politie hield een 20-jarige bewoner en een man, waarvan de identiteit nog niet is vastgesteld, aan.

De politie ontving even voor 06.00 uur een melding van een steekpartij bij het centrum. In het gebouw trof zij een 20-jarige man met snij- een steekwonden aan. Al snel werd duidelijk dat een andere man eveneens bij deze ruzie betrokken was. Ook hij was gewond. Beiden werden aangehouden. Nadat de verdachten in het ziekenhuis aan hun verwondingen werden behandeld, zijn zij overgebracht naar het politiebureau. In het gebouw trof de politie twee messen aan. Deze zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.