banner

Trinitas Oisterwijk in zwaar weer na nieuwe nederlaag


Trinitas is op bezoek bij DSC opnieuw tegen een volledig onnodige nederlaag aangelopen en staat nu onder de veilige streep. In Kerkdriel was Trinitas de hele wedstrijd de betere ploeg maar tien minuten voor tijd maakte DSC het enige doelpunt van de wedstrijd.

Trinitas had het zwaar

Over deze wedstrijd kunnen we kort zijn. Trinitas was de veel betere ploeg zonder echt grote kansen te creëren in de eerste helft. De beste kans was voor Job Viellevoye, zijn volley viel net boven de doelman in het net boven de deklat. Verder werd een doelpunt van Freek van Venrooij afgekeurd wegens een duwfout.

In de tweede helft groef DSC zich nog verder in maar Trinitas wist geen bres te slaan in de verdedigingswal van de mannen uit Kerkdriel. Tot overmaat van ramp werd uit de eerste en enige fatsoenlijke aanval van DSC, Trinitas op achterstand gezet. Een prachtige voorzet viel op het hoofd van Gerd Jan Hooijmans, de mee opgekomen verdediger kopte vervolgens fraai raak.

Trinitas Moest alweer in de achtervolging en gooide alles in de strijd om nog minimaal één punt mee naar Oisterwijk te nemen. Zeker drie keer ontsnapte DSC aan de meer dan verdiende gelijkmaker. Lucas Mallens kopte eerst centimeters naast en een snoeihard schot van de spits smoorde in de kluwen van spelers. Max van Dongen was ook nog dichtbij, de doelman redde echter fraai op een verdekt schot.

Niet veel later bleef Trinitas weer met lege handen achter, spelers en supporters keken elkaar vol ongeloof aan dat deze wedstrijd verloren was. DSC maalde er niet om en ging feestend de kleedkamer in met drie gestolen punten in de knip.

Pierre van Berkel en zijn staf moeten de komende periode vol aan de bak om het tij te keren. Trinitas haalt gewoonweg te weinig punten als je dit afweegt tegen de kwaliteit van de selectie.