banner

Spetterend Nieuwjaarsconcert met Muziekvereniging Prinses Juliana


Wat was het een mooi begin van 2019 toen de muziekvereniging voor ruim 200 geïnteresseerde Moergestelnaren het jaar muzikaal van start lieten gaan!

Muziekvereniging Prinses Juliana tijdens een van hun concerten

Veel enthousiaste reacties over de fijne sfeer en de aantrekkelijke muziekkeuze. Een hele uitdaging dus om daar dit jaar weer overheen te gaan. Toch gaat dat lukken! Want naast weer een fijne sfeer en een goede muzikale keuze is dit jaar een geweldige zangeres gestikt om twee nummers met het orkest mee te zingen: Naomi Meijer.

Naomi is geboren en getogen in het Brabantse Nuenen en dus plaatsgenoot van Vincent van Gogh. Toen ze zes jaar oud was begon ze met viool spelen. Maar het zingen zat toen ook al in het bloed. Ze heeft in verschillende orkesten viool gespeeld, maar de zang heeft het uiteindelijk gewonnen van de viool. Door haar studie muziektherapie heeft ze ook geleerd piano, gitaar en slagwerk te spelen. Haar favoriete genre is de musical. Zij zal het hele gevoelige Rusalka’s Song to the Moon zingen. Een prachtig stuk muziek waar u vast en zeker met open mond naar zult luisteren. Ook zal ze Defying Gravity uit de musical Wicked zingen. Hierbij laat ze de volle capaciteiten van haar stem op u los!

Tijdens de repetitie heeft de verenging al een voorproef gekregen van haar zangkunsten. De dirigent en het orkest zijn zeer onder de indruk. De rest van het programma bestaat uit heerlijke luisterstukken. Op veler verzoek wordt u nog een keer meegenomen naar de wereld van de piraten met het indrukwekkende Pirates of the Carribean. De leden verheugen zich erop om u te ontvangen in een sfeervol aangeklede Den Boogaard op zaterdag 11 januari om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. Aan het eind van de avond krijgt u een glas bubbels aan om samen 2020 feestelijk in te luiden en mét u te hopen dat 2020 een spetterend goed jaar gaat worden.