anytime

Schrijf mee voor Amnesty in Oisterwijk


Op dinsdag 10 december is het de Dag van de Rechten van de Mens.

Daarom organiseert de Protestantse gemeente Oisterwijk een schrijfmiddag. Amnesty International vraagt aan mensen in de hele wereld om op 10 december brieven te schrijven voor hen die onderdrukt worden of onterecht gevangen zijn gezet. Dit jaar is er extra aandacht voor jongeren. Steeds vaker staan jonge mensen op om onrecht aan te pakken. Door hun jonge leeftijd zijn ze extra kwetsbaar wanneer de overheid tegen hen optreedt. Jongeren zijn ook een makkelijke prooi als autoriteiten een zaak snel willen ‘afhandelen’. Een massale, wereldwijde schrijfactie werkt. Een lawine aan brieven maakt indruk en dwingt wetshandhavers om mensen eerlijker te behandelen. Want niemand wil bekendstaan als onderdrukker, folteraar of tiran. Schrijf daarom mee! Op dinsdag 10 december 2019 tussen 12.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom in de huiskamer van de Voorhof, Kerkstraat 64 in Oisterwijk.

Door een brief te schrijven help je jongeren hun vrijheid terug te krijgen