ondernemers

Schaatsen voor Oisterwijkse kinderen met een kleine beurs


Wintervillage Oisterwijk geeft ruim 150 dagkaarten cadeau aan Stichting Oisterwijk Centraal om kinderen uit gezinnen met een laag inkomen een extra uitje te geven in de Kerstvakantie.

v.l.n.r. Nelleke van Wijk van Stichting Oisterwijk Centraal,  Karin Rentmeester, en Mark Verweij, Harrie Marsé en Mike Michels van Wintervillage Oisterwijk.

Deze actie loopt gelijk met de Kersttassenactie die door Oisterwijk Centraal samen met Jumbo Oisterwijk is georganiseerd. Mensen met een kleinere beurs krijgen op 24 december een Kersttas aangeboden en ieder kind van de basisschoolleeftijd krijgt daarbij een dagkaart om een hele dag te kunnen schaatsen. Genieten voor de kinderen dus.

Komende week is er bij de Jumbo’s in Oisterwijk en Basisschool de Molenhoek een inzamelingsactie voor de Kersttassenactie. Deze tassen gaan naar inwoners van Moergestel, Heukelom, Oisterwijk en Haaren. Inmiddels zijn er bijna 90 adressen bekend. Maandag gaan de vrijwilligers alle tassen klaarmaken. Er zijn door de organisatie al vele giften ontvangen, van in totaal € 5.500,-  Samen met de 150 ijsbaan kaarten en een door een bedrijf voor alle kinderen gedoneerd kerstcadeau, gaat de organisatie met dit alles de mensen met een kleine beurs enorm verwennen.

Deelnemen aan deze actie kan tot en met zondag 22 december door geld of artikelen te doneren, die u kunt afgeven bij de Jumbo’s en/of Basisschool de Molenhoek in Oisterwijk. Karin Rentmeester zorgt dat alles in goede banen geleid wordt. Op dinsdag 24 december worden de tassen aan de gezinnen afgegeven.