banner

Rode muzieknoten kleuren het dennenbos


Zaterdag 7 december stonden verschillende ensembles van muziekvereniging Sint Gregorius tussen de kerstbomen in de kas bij Jan van de Wiel.

Concert tussen de kerstbomen in Haaren

Afgelopen nazomer vond in diezelfde kas het succesvolle evenement ‘De Muziek Proeverij’ plaats. Jan van de Wiel stelde zijn kas beschikbaar voor dit muziekevent. Als blijk van waardering schonk de muziekvereniging hem een muzikale middag in kerstsfeer tijdens de jaarlijkse aftrap van de kerstbomenverkoop. Compleet met kroonluchters en rode muzieknoten was de kas extra sfeervol aangekleed. En uiteraard kwam ook de kerstman nog even een bezoekje brengen. De aanwezige bezoekers genoten zichtbaar van de gezellige klanken. Rudolph, de herdertjes en Jingle bells, ze kwamen allemaal voorbij. Gespeeld door de allerjongste leerlingen tot ensembles uit het harmonieorkest. Eigenaar Jan van de Wiel, was druk met de kerstbomen, maar kwam regelmatig vol trots even een glimp opvangen van de mooie kerstklanken.