banner

Probeer een massage in Oisterwijks hotel


“Kom binnen, natuurlijk heb ik tijd……. “ zegt masseuse Marga Jansen van De Sterrestraal.

Marga Jansen verzorgt massages in Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk.

Vol trots vertelt Marga over haar gehuurde ruimte in een Hotel in Oisterwijk.  ‘Vanaf 1 mei huur ik een ruimte bij een Hotel aan de Gemullehoekenweg 143 in Oisterwijk.’  Gezien de gedrevenheid en de ervaring van Marga bij Lifestyle resort Deverana in Den Bosch en de Thermen in Rosmalen, een  eindejaarsactie die je niet kan laten schieten. De mogelijkheden in de actie zijn: ontspanningsmassage, sportmassage, dep tissue, RSI-massage of voetreflex massage”

Kom, probeer, voel en ervaar…

De eindejaarsactie is bedoeld om hotelgasten en inwoners van Oisterwijk de mogelijkheid te bieden om zich eens lekker te laten masseren in de drukke tijd vol verplichtingen. Daarom biedt Marga voor weinig geld in de dure feestmaanden deze actie aan.

Om bekendheid te geven aan het feit dat Marga in Oisterwijk massages verzorgd is het mogelijk om op de volgende datums een massage te proberen en kennis te maken met Marga van de De Sterrestraal: zaterdag 09 november, dinsdag 3 december en zaterdag 18 januari.

Let op: vol = vol

Reserveringen en informatie voor de bovenstaande datums kan via De Sterrestraal mail desterrestraal@gmail.com of 06-38821472. Voor informatie zie de website:  www.desterrestraal.nl

Groeten en tot snel…

De Sterrestraal

Marga Jansen